Challenges,  DIY

30 DBC – Dag 21: Iets dat ik zelf gemaakt heb

De vraag van de dag is, wat heb ik gemaakt? Nou, ik kook vrijwel dagelijks, al zijn het geen culinaire hoogstandjes. Ik heb twee prachtige kinderen gemaakt met de hulp van manlief natuurlijk. Maar op zijn tijd probeer ik creatief bezig te zijn en dus maak ik ook wel dingetjes zelf.

Niet alleen maak ik dingen voor mezelf of iets samen met de kids, ik maak ook voor Female-Gamers zo nu en dan ‘iets’. Dit laatste is natuurlijk wel game-gerelateerd en er zijn ook andere meiden die hier iets mee doen. Voor mijn eigen blog zijn het vaak iets andere dingen. De dingen die ik zelf maak plaats ik ook in de categorie ‘DIY‘ (Do It Yourself), die je terug kan vinden.

Ik heb niet eens alles van wat ik heb gemaakt online gezet. Wie weet komt dit ooit nog maar voor nu deel ik nog een drietal DIY’s die ik zelf leuk vond om te maken en gewoon wat extra aandacht verdienen.

Comic Shoes – van gewone zwarte pumps heb ik toentertijd met mijn vriendinnetje Heather deze schoenen gepimpt en er comic schoenen van gemaakt. Hier lees je het hele verhaal en kan je dit zelf natuurlijk ook eens proberen

Appeltjes van stof – Op een Krea Doe beurs heb ik de werkbeschrijving gekocht van deze appeltjes. Hoewel ik geen ster ben in het beheren van naald en draad, zijn deze wel heel gaaf geworden. Meer weten en zien? Neem dan hier even een kijkje.

Koetjes drieluik – Ik weet niet meer of het tijdens hetzelfde Krea Doe evenement was als de appeltjes hierboven, maar de stof van de koetjes heb ik daar ook gekocht. Ik heb er toen een drieluik van gemaakt en ze hebben een tijdje op het toilet gehangen, eerst in Groningen toen nog heel even in Apeldoorn. Nu zijn ze met pensioen gegaan en hangen ze misschien wel bij iemand anders aan de muur.

Ik heb ook best wat sieraden gemaakt, deze zal ik toch eens moeten delen! Anyway, dit is iets wat ik zelf dus heb gemaakt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

63 + = 64

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.