Challenges,  Interieur &zo

30 DBC – Dag 20: Favoriete plek in huis

Ons huis heeft drie etages, de begane grond (beneden), de eerste verdieping (boven) en nog een verdieping genaamd zolder (vanwege het puntdak die erop zit). Beneden hebben we een aparte keuken en een woonkamer en eetgedeelte in een. Boven hebben we een drietal slaapkamers en een badkamer. Op zolder hebben we een wasruimte (op de hal) en een vierde slaapkamer. Waar en wat is dan mijn favoriete plek?!

Ik moet ook meteen denken aan Sheldon van de TV serie The Big Bang Theory, die zijn eigen plek heeft op de bank in de kamer van hun appartement. Maar hij heeft overal een eigen plek vanwege de wind en geluidsoverlast en weet ik wel niet wat nog meer. Zo ernstig heb ik het niet dat ik overal een eigen plekje hebben moet, als het er maar fijn is.

Ik hou er sowieso van om lui te doen in bed. Dus dat is sowieso wel een favoriete plek. Lekker liggen en hangen in bed, boekje lezen of op de iPad een spelletje doen. Maar ik hou ook van mijn plekje aan de eettafel. Ik zit dan in een hoek van de kamer en heb dan de laptop erbij. Vanaf die plek heb ik overzicht in de kamer, kan ik tv kijken en een blikje in de keuken werpen mocht dit nodig zijn. Hoewel ik nog een fijnere stoel zou wensen is dit toch mijn favoriete plek.

Ik zou ook nog willen zeggen het toilet, maar daar heb ik absoluut geen rust of privacy meer sinds de kinderen kunnen lopen. Dus vluchten naar een ruimte waarbij de deur op slot kan is er helaas niet meer bij, haha.

Wat is jouw favoriete plek in huis?

Banner: Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 65 = 67

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.