Fashion & Beauty,  Games & Tech

De Stijl van… Batman @ Female-Gamers

Superhelden, we krijgen er geen genoeg van. Films die al tig keer zijn gemaakt worden telkens in een nieuw jasje gestoken. Hartstikke mooi voor de fans misschien ook wel voor mij want dan heb ik weer inspiratie om een De Stijl van te schrijven voor Female-Gamers. Lees ook hier de stijl die ik van Batman heb gemaakt, jazeker een outfit voor een man, of jongen, of gewoon een dude!

Batman versus Superman! Wie wint de strijd? In mijn geval deze keer Batman omdat ik hem heb gekozen voor de Stijl van. Deze keer dus ook een outfit voor de mannen, een uitdaging, lastig en toch enigszins gelukt, hoop ik!

destijlvan_batman

Shop je outfit bij de volgende winkels:

Shirt 19,99 @ Large
Sweatvest 39,99 @ H&M
Jeans 99,95 @ Zalando
Dr. Martens 159,95 @ Zalando
Riem 14,99 @ H&M
Cap Gotham City 24,99 @ http://www.large.nl/art_328400/” target=”new”>Large
Horloge 99,90 @ Zalando

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

85 − = 76

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.