Dagje Uit!,  Fashion & Beauty,  Groningen,  Persoonlijk

5x blogs over de Primark Groningen opening

Ik ben een Groningse in hart en nieren en blijf na er 34 jaar gewoond te hebben van de stad houden. Er gaat tenslotte niets boven Groningen! Nu woon ik ruim een jaar in het Apeldoornse land en baal ik dat er nu een Primark in Groningen zit.. De dichtstbijzijnde voor mij is Arnhem, maar ligt niet vaak op de planning om even heen te gaan. Aan de andere kant maar goed ook, want ik zou failliet kunnen gaan op het kopen van de kinderkleding daar, en schoenen en tassen…

Lang leve de online wereld want er waren een aantal blogs uitgenodigd als pers bij de opening van de Primark. Op deze blogs heb ik mijn ogen uitgekeken, wat een hoop foto’s van de nieuwe collectie (thanks ladies!). Op de blogs en foto’s kom je heel veel dameskleding tegen, leuk! Maar de kinderkleding is natuurlijk veel gaver, zeker voor mijn lieve kindjes. Ik neem je mee naar de blogs die ik heb bekeken en graag even met je deel.

All Lovely Things
De website is van Mandy die een blog heeft geschreven over de nieuwe Primark. Er staan veel foto’s in haar item, pas op je kan er hebberig van worden. Kijk de rugtas met hartjes! En die LED Lights letters en dat roze gebloemde jasje!
Lees: Opening Primark Groningen


Blog & Beauty

Tatiana schreef op haar stukje internet ook over de opening van de Primark! Ook hier weer een hele lading foto’s, check dan al die accessoires.
Lees: Opening Primark Groningen


Jennifer

Van de foto’s van Jennifer kan ik wegdromen, ze was ook bij de opening van de Primark aanwezig met haar kleine mannetje! Ik vind de collectie voor de meiden zo zoetjes, ik hou er zo van! Ook hier spot ik weer de witte rugtas met hartjes. Maar ook voor de jongens zie ik wel wat items die ik even wil voelen!
Lees: Primark Groningen


Oh So Beautiful

Wat ziet de winkel er nog netjes uit! Alles nog zo strak, allemaal te zien op de foto’s van Sarah die ook bij de opening aanwezig was.
Lees: Primark Groningen Persopening


Rosa’s Blog – Fashion Sports & More

De blog van Rosa heeft niet heel veel foto’s maar laat op de foto’s wel items zien die ik op de andere blogs nog niet ben tegen gekomen, dus toch nog even het delen waard.
Lees: Opening Primark Groningen
Ben jij al bij de Primark in Groningen geweest? Of staat het op je planning gauw heen te gaan? Ik weet wel dat wanneer ik weer in Groningen ben er toch even wil kijken.
Je kan het laatste fashion aanbod van de Primark ook op hun website bewonderen natuurlijk.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 − = 89

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.