Gezin & Familie,  Persoonlijk

Waar gaat de tijd heen? Onze Aaron is alweer 1!!

Hieperdepiep Hoeraaaa!! Onza kleine man Aaron is alweer 1 jaar. En wat is die tijd voorbij gegaan zeg. Time flies when you are having fun en dat klopt als een bus. Wat leren die kleintjes ook veel al in zo’n eerste jaar. Van vloeibaare voeding naar steeds vaster eten met verschillende smaken tot het met de pot mee-eten. En dit mannetje lust praktisch alles, wat heerlijk! Deze woorden neem ik vast over een hele tijd weer terug, maar dat geeft niets, fases van het leven noem ik het dan maar.

foto_aaron_1jaar

En Aaron is zo lekker druk met autootjes door de kamer rijden, soms met twee tegelijk en erbij kruipen, want deze kleine man kan al wel wat multi-tasken hoor. Auto’s moeten overal op en in en als het kan een kleinere auto in een grotere auto. Ook vindt hij balletjes zo leuk, die rollen lekker weg en dan moet hij er wel achteraan als hij hem wil hebben. Over-rollen is ook leuk!

Aaron heeft een hele tijd geschoven over de grond, het zeehondjes effect zeg maar (haha!). Niet verwacht toch gebeurd hij is aan het kruipen. Hij sjeest overal heen en hij is zo snel.. Voor je het weet zit hij alweer achter je. Helemaal leuk in de keuken (not!) hij trekt de hoekkast aldoor open waar mijn plastic bakjes staan, en die gaan de keuken door, de gang in en belanden zo nu en dan in de woonkamer. Daar kan hij zo druk mee zijn.. Prachtig om te zien.

Hij vindt zijn grote zus fantastisch en als Lieke gek doet schatert hij van het lachen. Hij lacht sowieso erg graag door gekke geluiden, het kiekeboe spelletje, stoeien en kruip wedstrijdjes met zijn zus. Wat een schik heeft hij dan. Praten doet hij nog niet, hoewel, hij maakt veel kabaal! Roept van alles, maar wat hij zegt is nog geen touw aan vast te knopen. Af en toe hoor je iets wat lijkt op papa/dada en mmmmaaammmma. Hoewel ik me afvraag of hij mama zegt of bedoeld dat hij iets te eten wil hebben, mmmm..

En nu wil hij lopen, hij houdt je handen vast en wandelt door het huis heen. Hij staat overal tegenop en schuift stoelen aan de kant.. Hij is elke dag het huis aan het reorganiseren. Hij is zo leuk!! Etenstijd is ook zo bijzonder, hij wil per se aan tafel erbij en mee-eten. Vandaar dat we hem al een paar weekjes met de pot mee laten eten. Als hij eerder te eten kreeg dan zat hij te miepen als wij gingen eten en hij niets kreeg!

Vandaag de dag dat hij zijn eerste verjaardag zal vieren! Afgelopen weekend hebben we het al met hoog bezoek uit het Hoge Noorden gevierd en komend weekend vieren we het met de plaatselijke familieleden, samen met zijn neefje Joas die morgen 1 jaar zal worden.

Gefeliciteerd lieve kleine, maar toch grote, ondeugende, altijd-bezig-zijnde kleine man van mij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.