Challenges,  Gezin & Familie

30DBC – Dag 9: Een dag uit mijn leven

De laatste week voor de zomervakantie, de meeste stress is er al uit, juffencadeaus zijn al klaar. Komende week nog even wat dingen shoppen en dan zijn we klaar voor de vakantie. Hoewel ik mijn dagen eigenlijk niet heel boeiend vind, is het wel een vraag in deze 30 Dagen Blog Challenge waar ik dus antwoord op ga geven.

Omdat ik elke ochtend om 8:30 mijn blog (automatisch) online laat plaatsen, deel ik dus mijn dag van gisteren, zondag 8 juli!

7:15 Opstaan
De kids dribbelen alweer rond op de gang, dus tijd om uit bed te komen. Manlief draait zich nog even een tig aantal keer om. De kindjes krijgen wat te eten en ik knal ze lekker achter de tv. Buiten spelen is nog geen optie, want dat is veel te vroeg, helemaal op zondag! Dus spelen ze wat, volgen wat tekenfilms op Nick.jr terwijl ik een beetje rondhang en met de was aan de slag ga. Dus naar zolder rennen, wasmachine aanzetten, naar beneden rennen en dat een aantal keer. Ook had ik mijn email van Female-Gamers even opgeruimd ik had 175 ongelezen e-mails, voornamelijk persberichten maar ook een paar waar actie op ondernomen moest gaan worden.

Uiteindelijk wil Aaron Bart een dikke knuffel geven en maken we hem wakker. We scharrelen nog steeds wat rond, beetje spelen, stoeien, tv kijken en Bart besluit om met de kinderen te gaan fietsen op de fietsbaan vlakbij ons. Tijd voor mij om het laatste beetje was te doen en te douchen.

12:00 Lunch
Lieke haar schoenen gaan telkens los, ze heeft sandalen met klittenband en deze is lam en laat steeds los. Nu kon ik ze wel online opnieuw bestellen maar dan zouden we dinsdag pas nieuwe hebben. Dus wilde ik naar de stad toe om nieuwe te halen. We mochten ze omruilen en nu kan ze weer normaal lopen en rennen zonder dat een schoen loslaat en achterblijft. We wandelen nog even door een paar winkels heen, kopen wat hotdogs bij de Hema om thuis op te warmen en eindigen bij de Kruidvat.

14:00 Formule 1
Om 14:00 uur zou de voorbeschouwing gaan beginnen van de Formule 1. Bart volgt elke race en nu dus ook. Hij ging naar de zolder, lekker koel in de airco zitten en de kinderen liepen telkens de trap op en trap af, pendelden tussen Bart en mij. Ik zat beneden en deed een poging om ook de Formule 1 te kijken maar dat werd al gauw verstoord en keken we al snel weer naar Nick.jr.

Naast dat de tv weer aanstond (lekkere luie zondag) waren we aan het kleuren, spelen, de kinderen heen en weer wandelen, buiten in de tuin enzovoorts. Uiteindelijk heb ik nog wat gesurft op het internet en wat op Facebook gehangen. Ook heb ik nog wat foto’s uitgezocht voor komende blogs.

17:00 Diner..
De race was afgelopen en toen kwam Bart weer beneden. Na een korte update over de race was het toch wel tijd om te gaan eten. Ik wandelde met Lieke naar de tante van Bart voor wat Tech plaatjes voor ons album. Daar nog even gekletst en weer naar huis gelopen. Bart was al druk met pannenkoeken bakken en deze konden we meteen opeten. We moeten nog twee stickers voor ons album hebben en hebben heel veel dubbelen!

18:45 Bedtijd
Het was tijd om de kinderen af te spoelen onder de douche. Hoe krijgen ze die voeten toch altijd zo zwart? De bedden van de kinderen moesten weer opgemaakt worden, dus dat deed ik ook nog even snel. Eenmaal de kids schoon geboend, tanden gepoetst en een verhaaltje voorgelezen te hebben, hebben we ze in bed gemikt. Ze zijn vrij snel gaan slapen. Dan is het tijd om wat op te ruimen, tv-series te gaan kijken, surfen op het internet en in mijn geval dit dagverslag schrijven.

22:00 Bedtijd voor mama
Normaal ga ik al veel eerder naar mijn bedje toe maar nu moest ik natuurlijk nog even het verslag van mijn dag tikken en ga ik dus nu ietsjes later slapen dan het plan was. Bart gaat veel later slapen, dus die zie ik morgenochtend weer.

Op naar de komende, toch een beetje drukke week. Dus welterusten en wat een boeiende zondag heb je nu gelezen..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

44 − 41 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.