Kijk & Luister

Mariah Carey X-mas lied met Bieber…

Er zijn twee liedjes die je behoorlijk vaak op de radio voorbij hoort komen in de kerst periode. De ene is Wham! – Last Christmas en de andere is van Mariah Carey – All I want for Christmas is you. Nu heeft deze laatste haar hit gedeeld met tieneridool Justin Bieber… Bart en ik hebben het nummer, dat opnieuw is uitgebracht, in de auto geluisterd. Daar kwam deze voorbij en het enige wat ik me afvraag is WHY?! Mariah WHY?!
Het is namelijk helemaal geen leuk nummer meer. De Bieber fans zullen er vast heel blij mee zijn, maar de rest van de wereld, kan dit gewoon niet leuk vinden!! De klassieker is gewoon verneukt en brengt nooit meer het kerstgevoel zoals het moet zijn! Wat mij betreft mag die editie gewoon verbrand gaan worden. Bekijk en beluister zelf het verschil en deel jouw mening over het kerstliedje ooit! Eerlijk toegegeven is dat de beat onder het nummer met Bieber wel even verfrissend klinkt, verder is het een no go!

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You 

Mariah Carey & Justin Bieber – All I Want For Christmas Is You (SuperFestive!)

Nog even ‘Wham! – Last Christmas’, omdat het kan!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.