Persoonlijk

Happy B-Day to me!!

De klok tikt de tijd langzaam weg, dus mijn verjaardag is alweer bijna voorbij!Hij begon afgelopen nacht om 00:00 uur toen Bart mij zingend kwam feliciteren, ik lag al op bed. Dat heb ik meteen gevierd met een paar slagroomsoesjes om daarna weer verder te gaan slapen. Vanmorgen kreeg ik een ontbijt (verjaardagsmenu) op bed, rozen en mijn cadeautje! Ik voelde me meteen al jarig!! We hebben beneden verder ontbeten en de kerstboom opgezet en lekker gepoedeld in bad. In de middag kwamen mijn vader en zijn vriendin als eerste aanwaaien.nnnn

rn

rnToen kreeg ik nog meer cadeautjes! Natuurlijk even de babykamer laten zien en lekker gekletst toen de rest aan kwam, mijn mams, broertje en vriendin, oma en oom en tante. Wat ik dan leuk vind is om met ons allen te eten. Mijn oom en tante waren toevallig in de stad, dus die kwamen ook. Mijn oma heeft snert gemaakt en mijn moeder een pan kippensoep.rnrn

rnNu hadden we een grotere tafel (GELUKKIG) waar we met ons tienen aan zaten. Het eten heeft gesmaakt! Bijna alles was opgegaan. Zelf geen snert gehad, heb deze keer even overgeslagen. Stond me tegen op de een of andere manier, ik gooi het op de hormonen, haha!rnrn

rnNa het eten hebben we nog gekletst en waren de mannen, jongens is een beter woord, bezig met een op afstand bestuurbare helikopter. Dat was eerst ‘gewoon leuk’ maar toen moest er een uitdaging komen! Magneetjes, draad en paperclips waren het doel… Het helikoptertje heeft heel veel crashes gemaakt en ze konden er vijf minuten mee spelen en dan moest hij weer aan de lader. Leuk spul hoor!! Pepper vond het wat minder geslaagd, Bouncer daarentegen was dood nieuwsgierig.rnrn

rn

rnWat heb ik gekregen? Ik heb geld, een Douglasbon (snif snif lekker!) en een abonnement op het tijdschrift Grazia! Het was heel gezellig dat ze er waren! Ik wil via deze weg ook iedereen bedanken voor de felicitaties, via SMS, hyves, facebook, mail en telefoon! Ook bedankt voor de kaartjes die ik heb ontvangen! In januari vier ik het samen met Bart voor zijn familie! Oooh, waar moeten we iedereen gaan laten! Dat zien we dan wel weer, het is altijd leuk om ze te zien, dus dat zit wel snor!rnrnNu is het tijd om richting bedje te gaan! a.s. mama is moe, hihi!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 + = 40

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.