Gezin & Familie,  Kids

Zo beweegt de baby in mijn buik, kijk maar…

Op commando iets doen, dat gebeurd natuurlijk nooit! Als de baby beweegt en ik roep snel Bart, is het ineens stil! Heel flauw. De baby dolt nu al met hem. Toen ik vorige week van plan was een dutje te doen, was het een feestje in mijn buik geloof ik. Ik heb de camera gepakt en een paar filmpjes opgenomen van de bewegingen in mijn buik. Een van deze filmpjes wil ik wel met jullie allemaal delen. Ik heb even onder het filmpje gezet wanneer je de meeste actie kan verwachten. Tussendoor zie je mijn buik ook bewegen omdat ik adem haal! Maar je ziet het vanzelf. Enjoy!!nnnn

rn

rn

Met 29 week zwangerschap beweegt onze baby lekker in mijn buik. Ik heb het van de week even gefilmd en zo ziet dat er ongeveer uit.rnRond de volgende tijden is er sowieso actie: 0:32, 0:45 een heleboel baby actie dat ook even duurt, 2:40 is er ook weer wat actie en 3:20 ook nog een beetje.rnFreaky hé!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

63 − = 62

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.