Gezin & Familie

Verjaardag Pap

Afgelopen zaterdag 26 juli gingen we weer naar Gorredijk, naar mijn paps. Hij was 24 juli jarig (samen met Simon, beide nog gefeliciteerd!) Hij vierde zaterdag zijn verjaardag en M&M moesten nog even wat laatste details van het laminaat regelen. Mijn vader, Yvonne, Joyce Bart & ik gingen winkelen. We zijn bij een of andere OMAH hal geweest en de Action en nog veel meer winkels We hebben ook daar flink ingeslagen.


Het was ook erg warm die dag en toen we na het eten naar huis gingen begon het erg grijs te worden in de lucht. Toen we op het punt stonden om weg te gaan stond iedereen in de hal te wachten, het regende. Snel zijn we naar de auto gerend, op weg naar huis. Onderweg hebben we flinke buien regen, onweer en hagel op ons dak gekregen. We reden op de snelweg 70km omdat we anders niets meer konden zien.

Eenmaal in de buurt van het oh zo mooie Groningen, was er geen wolkje aan de lucht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.