Gezin & Familie

Ole Ole, Lieke is bijna 2!!

Lieke haar eerste verjaardag hebben we eigenlijk niet zo kunnen vieren als we graag hadden gewild. Maar nu zouden we het anders aanpakken en dat is gelukt!! Lieke is komende vrijdag jarig, maar we hebben het vandaag dus al gevierd. We hebben gisterenavond het huis versierd en haar cadeau (glijbaan voor buiten…) in de kamer gezet. Benieuwd hoe ze zou reageren hebben we dit dus vanmorgen vastgelegd.Het filmpje…

Er kwam allemaal visite in de loop van de ochtend en middag. We vonden het erg leuk dat iedereen er was, maar in het bijzonder Yvonne!! Lieke is aan alle kanten flink verwend en heeft een hoop gekregen. Nieuwe schoenen, kleertjes, een schommel, boekjes, spulletjes voor haar keuken als een boodschappenmandje met van alles erin en een servies die al uitgebreid is getest! En heel wat Duplo zodat papa en mama weer flink kunnen bouwen (hihi), natuurlijk in opdracht van Lieke!!

Normaal gaat onze dame nog een tukkie doen in de middag, maar vandaag was ze zo druk met d’r glijbaan, speelgoed en visite dat we die hebben overgeslagen. Eenmaal in bed was ze dan ook heel erg snel vertrokken. Bedankt allemaal voor deze leuke dag. Check de foto’s!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een aantal fotootjes met d’r nichtjes Demi en Saar, knakworstjes eten met Lieke haar nieuwe bestek! Snijden met het speelgoed, ging best prima. Drinken uit de bekertjes, zo leuk.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 − 52 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.