Gezin & Familie

Kraamcadeaus van Stoffencadeaus

De naam Stoffencadeaus is al wel vaker op mijn blog voorbij gekomen. De meiden erachter (mijn schoonzusjes Inge & Mariska) zijn erg creatief met mooie stofjes. Zo hebben ze ook een aantal kraamcadeautjes gemaakt voor Lieke! We zijn natuurlijk erg blij met alle cadeaus die we hebben gekregen! Toch willen we deze cadeautjes extra aanstippen! Zoals je weet hebben we de babykamer voorzien van lief! behang. Dit werd het thema van de cadeautjes, waaronder een (lief!) vogeltjes mobiel!nnnn

rn

rnIn eerste instantie was Lieke wat bang voor al die vogeltjes die boven haar vlogen. We hebben van de 5, 4 verwijderd. Tot ze wat verder gegroeid was en er telkens weer 2 bij op gedaan. Nu vindt ze ze helemaal prachtig en is ze er druk tegen aan het babbelen. Maar naast de vogel mobiel zijn er meerdere handgemaakte cadeaus!rnrn

rn

rn

rn

De vogel mobiel met een lief! tintje

rn

rn

De Olifant!!

rn

rn

Zeer schattige slofjes

rn

rn

Lekker zacht Boxkleed!

rn

rn

Slabbetjes waar de armpjes door kunnen

rn

rn

Een album, met…

rn

rn

Foto’s op stof! Met de ooms & tantes en papa & mama erop

rn

rn

Een geboortebord/schilderij!

rnrnWebsite: Stoffencadeaus.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

75 + = 81

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.