Beestenboel

Lammetjes geboren in Apeldoorn

In de familie hebben ‘we’ schaapjes. Van die lekker wollige bollen op pootjes. Deze staan her en der in Apeldoorn en zijn eind maart van start gegaan met de geboorte van het eerste lammetje. Anderen lieten zich met Pasen zien. Omdat lammetjes zo ongelofelijk schattig zijn wil ik natuurlijk even wat foto’s delen die ik bij Willem, Paul & Mariska hun Facebook heb geplukt! Helaas heb ik ze nog niet persoonlijk kunnen bewonderen, maar wie weet wat de toekomst brengt. In elk geval zie ik Lieke ook al wel rond de schaapjes en lammetjes huppelen in de wei!nnnn

rn

rn

rn

rn

28 maart, Het eerste lammetje!

rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

De andere lammetjes zijn van 7, 8 en 12 april!

rnrnZe worden zo snel al groot als je ze op de laatste 2 foto’s ziet! Maar zijn ze niet cute??

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 + = 33

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.