Beestenboel,  Dagje Uit!,  Foto's,  Kids

Wij waren in Nienoord!

Zondag 6 april lagen we op bed en ik wilde iets doen die dag, maar wat?! Nu was het dat weekend museumweekend en dacht ik dat we daar wel iets mee konden doen. Dus toen was ik wat gaan speuren op het internet en bedacht ik, Nienoord, daar zijn we dus heen gegaan.Nienoord heeft verschillende mogelijkheden. Het is een landgoed met een rijtuigmuseum, een zwembad en een hele grote speeltuin! En bij de speeltuin zijn we geweest. Hier is ook een kinderboerderij met geitjes en allerlei gevogelte. Net buiten het park zijn treintjes waar je een rondje in mee kan rijden.

Natuurlijk hebben we gigaveel foto’s gemaakt! Deze spreken wel voor zich. Ze is met Bart van een hele grote glijbaan geweest waar hij zijn schoenen heeft vernield om niet te hard er vanaf te gaan, maar ze vond het ge-wel-dig. Nou ja, bewonder de foto’s.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

49 − 39 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.