Beestenboel

Bouncer in het schaap

Je hebt vast wel het stukje gelezen over Sinterklaas in Apeldoorn? Dat we surprises hebben gemaakt? Ik had een schaap gemaakt, de cadeautjes waren lammetjes. Tijdens de voorbereidingen was Bouncer al zeer ge├»nteresseerd in mijn eerste freubelsessie aan mijn surprise. ‘Ik lig hier gewoon onder de tafel, ik zat niet aan de plakband’, Je ziet het Bouncer gewoon denken.

Dozen zijn sowieso al een interessant object voor katten. Bouncer is er ook dol op, lekker erin hangen, in en uit springen en dat een aantal keer herhalen. Omdat ik de achterkant van mijn surprise open liet, vond hij het een uitdaging daar iets mee te doen. Mijn oma was hier ook getuige van, Bart heeft het snel op de foto kunnen zetten en we lagen met ons drietjes in een deuk! Bouncer was namelijk in het schaap gekropen..

NET toen ik de pootjes eronder had gekregen, wat dus resulteerde in een schaap die door zijn poten was gezakt, dit is helaas nooit meer goed gekomen, haha!! En dacht je dat hij er nog uit wilde? Neuh, natuurlijk niet! Lekker warm en wollig toch? Uiteindelijk kreeg ik hem uit mijn schaap, en heb ik de achterkant maar tegen de kast aan gezet zodat Bouncer er niet weer in kon gaan. Alleen liep hij er nu als een beest omheen, kijken waar hij ook alweer in mijn schaap kon!

Gut gut, wat een schaap is die Bouncer ook hoor!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.