de Feestdagen,  Gezin & Familie

Sinterklaas 2009 in Apeldoorn met surprise

Zoals eigenlijk elk jaar weet de Sint ons weer te vinden in Apeldoorn. Deze keer hebben we er een beetje een eigen draai aan gegeven, we hebben surprises gemaakt. Daarnaast lag er ook een zak vol cadeautjes!! Weer dik verwend, veel lol gehad en de surprises zijn allemaal erg gaaf geworden, bekijk ze zelf maar even

Laptop voor Mirjam, door Bart

rn

rn

Schaap (rechts) voor Johan, door Patricia

rn

rn

Open haard voor Mariska, door Mirjam

rn

rn

Paard voor Inge, door Mariska

rn

rn

Laptop voor Patricia, door Johan

rn

rn

Boormachine voor Paul, door Inge

rn

rn

Oude Apple computer voor Bart, door Paul

rn

rn

Oude Apple computer voor Bart, wilde niet open… Boren?

rn

rn

Oude Apple computer voor Bart, gelukt!

rn

rn

Pepper ook van de partij!

rnNa de surprises hebben we ons massaal op de zak cadeautjes gestort, letterlijk en figuurlijk. Naast de leuke cadeautjes, waren blauwe plekken, tanden door de lip en kneuzingen vrij normaal. Het is namelijk ‘leuk’ als de Sint de cadeautjes laat inpakken voor drie personen tegelijk, dat was dus vechten! De volgende foto’s zijn nog vriendelijk, haha!rn

rn

Krabbers voor de auto!

rn

rn

Doekjes voor de auto

rnHet was in elk geval een zeer gezellige avond. Na de cadeautjes hebben we nog een spel gedaan, kan even niet meer op de naam komen, maar dat was ook erg leuk! Ook hebben we nog gourmet gegeten, was ook erg lekker.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 + = 71

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.