Interieur &zo

Eindelijk DE nieuwe kast!!

Ongetwijfeld had je al gelezen over de nieuwe kast die Bart en ik eind september hadden gekocht. Deze is vrijdag 4 december geleverd en vanwege de viering van Sinterklaas afgelopen weekend, hebben we hem pas afgelopen dinsdag EN woensdag in elkaar gezet. In totaal 7 dozen!! Die smachtend het hele weekend op ons stonden te wachten…

We zijn dinsdags teruggekomen uit Apeldoorn en zijn begonnen met het onderste deel van de buffetkast. Dat was een hele rits aan onderdelen, schroefjes, boutjes, plankjes enzovoorts. Maar Bart en ik zijn er samen uitgekomen en waren er ook wel klaar mee toen de onderkant in elkaar stond. Dat leek al heel erg mooi.

Omdat de bovenkant er nog bovenop moest, heb ik mijn broertje maar gevraagd of die wilde helpen, ik zag dat niet zo zitten om dat omhoog te tillen. Met ons drietjes zijn we ermee aan de slag gegaan en binnen no-time zat hij al in elkaar. En toen stond er een hele, hele grote kast!!

Heel mooi! Alleen te weinig spullen om hem op te vullen, haha!! Alles wat uit de oude kast kwam, staat erin en er is gewoon nog meer ruimte!! Ik heb geen idee wat er allemaal nog bij in moet, maar weet wel dat we langzaam nieuwe glazen en vooral mokken moeten aanschaffen. Het is nu een scala aan kleur in de mooie kast, haha. Maar we zijn er erg blij mee!!

Plaatje hé?
Bouncer die ‘lekker’?! ligt op de dozen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.