Beestenboel

Avontuur: Bouncer en de tochtstripSLANG!!

Het was op zaterdagochtend toen we ineens iets wits en langs in de kamer zagen liggen, de ogen van Bouncer erop gericht! Langzaam begon Bouncer met zijn aanval, eerst een dikke staart, rugharen in de lucht, nagels uitgestoken en ATTACK!! Een zware strijd, beide aan elkaar gewaagd! Bouncer die zijn naam eer aan deed en als een gek door de kamer stuiterde met het witte slangenbeest in zijn bek en de strijd was geleverd!!

En toen begon het hele spel opnieuw! Enige tijd geleden hebben Bart en ik de deuren hier in huis voorzien van tochtstrips. Er zaten her en der echt dikke kieren tussen, puur omdat deze deuren niet goed passen. Goed! Bij één van de deuren heeft een strip het begeven en was die op de grond gevallen en zag Bouncer dus zijn kans op een nieuw spel. Als een gek stuiterde hij door de kamer heen, een beetje rondhangen alsof zijn neus bloed en ineens op de strip springen, echt geweldig!

Ik heb het gelukkig kunnen filmen, vaak als ik dat bij hem doe, denkt hij dat hij op de foto gaat en komt hij op de camera afgelopen of gaat gewoon liggen en niets doen. Vooral tegen het einde stuitert hij flink in het rond, heel leuk om te zien!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 57 = 67

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.