Beestenboel

Bouncer en het Brokjesspel

We zijn niet verdronken hoor, we hebben het wateroverlast weer overleefd! Dus terug naar de gang van zaken en maar weer eens even een update er tegen aangooien. Eind december 2011, vorig jaar dus, heb ik nog een filmpje gemaakt met Bouncer in de hoofdrol. Pepper had ook een kleine bijrol in het filmpje hoor. Het gaat om een brokjesspel wat al eigenlijke jaren in onze familie rondgaat. Het begon bij mijn mams thuis, met onze kat (RIP) Spikey. Mijn moeder mikte brokje, voor brokje door de kamer en de kat ving ze op of ging er in elk geval achteraan. En nu soms doen wij dat ook nog met onze kat Bouncer, zoals je in het filmpje kan bewonderen.

Nou, zoals je in het filmpje kan zien mik ik dus een brokje de kamer in en gaat Bouncer als volleerd keeper ze opvangen, laten ontsnappen en erop duiken enzovoorts. Rond de 2 minuten komt Pepper met haar bijrol in beeld. Het gaat vooral om haar blik, die is echt fantastisch. Op het einde komt ze nog in actie.

Het spelletje blijft leuk, voor jong en oud!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.