Creatief

I got myself a naaimachine!

Op eerste kerstdag lagen Bart en ik op bed en had ik nog een paar folders om te bekijken. Toen ik het krantje van de Marskramer doorbladerde viel mijn blik op een naaimachine! Een nieuwe, verschillende steken (12 stuks), en voor een schappelijk prijsje! Ik hield Marktplaats al een tijdje in de gaten, en daar heb je ook naaimachines, vooral dure merken, voor deze prijs. Maar een eigen nieuwe is natuurlijk nog veel leuker! Leuk extraatje was, geen verzendkosten en die actie was tot en met de tweede kerstdag!nnnn

rn

rnJe snapt natuurlijk wel dat ik de volgende dag meteen op de website van Marskramer ben gaan kijken of er nog een exemplaartje voor mij over zou zijn. Over het algemeen zijn de verzendkosten ook al gauw 6,95, dus was ik blij dat deze vervielen. Na een aantal dagen kwam de pakketjesman weer eens aanbellen met dit keer mijn naaimachine in zijn handen! Ik moest denken aan de naaimachines van vroeger, lekker zwaar… Maar dit dingetje weegt net 2 kilo schoon aan de haak!rnrn

rn

rn

rnHet is al wel even geleden dat ik op een naaimachine heb gewerkt. Dus is het allemaal nog even ontdekken hoe het ook alweer zit. Gelukkig zit er een handleiding bij, die ook verteld welke knopjes waarvoor dienen. Zo had ik hem samen met Bart aan het stroomnet gezet (stekkertje in stopcontact) en drukte ik op het knopje van high speed, gaat dat ding toch ineens als een fanatiekeling naaien… In paniek snapte ik er niets van, want ik had het voetpedaal nog niet eens aangeraakt. Blijkt het dus een automatische optie te zijn. Wist ik veel, hihihi!!rnrn

rn

rn

rn

rnIk ben nog steeds in de ontdekkende fase! Want ik heb het ook al voor elkaar gekregen om de draad los te krijgen, maar inmiddels weet ik al wel steeds beter hoe het apparaatje werkt. Ik heb verschillende projectjes die ik wil maken, maar geen stof en moet even bedenken hoe ik dat met verschillende kleuren draad ook alweer moest doen! Maar dat gaat goed komen, ik heb er vertrouwen in.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 + = 67

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.