Creatief,  Dagje Uit!

Naar de KreaDoe geweest

Als je creatief bent met stof, kaarten, taarten, kralen of andere materialen dan is de KreaDoe beurs een ware walhalla. Je kan er van alles vinden op het gebied van creatief bezig zijn, nieuwe ideeen opdoen en/of workshops volgen. De beurs was begin november en ik ben er met mijn schoonzusjes Inge & Mariska naartoe geweest. Ik heb zelf veeeeeeeeel ideeen opgedaan en ook wat stofjes aangeschaft om er mee aan de slag te gaan.

Mocht ik nog tips nodig hebben dan kan ik altijd bij de meiden van StoffenCadeaus terecht. Natuurlijk heb ik allerlei visitekaartjes meegenomen. Deze websites kan je zelf ook even checken door op de volgende linkjes te klikken.

angelbrocante.nl
bandenlint.nl
bordurama.nl
creacake.com
deleukstetaartenshop.nl
hobby-time.nl
inpakshop.nl
jorihobby.com
klaravanballegooie.nl
miepkiers.nl
miesenmoos.com
quiltkoffer.nl
tastyshop.nl
thebestjewels.nl

Natuurlijk waren er nog veel veel veel meer stands, een overzicht kan je op de website van KreaDoe vinden. Het was er gigantisch druk, maar we hebben genoeg gezien en gekocht! Wellicht tot volgend jaar!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

65 − 57 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.