Beestenboel

Het grote Hondenkoekboek

In de Regiokrant die ik afgelopen dagen in de brievenbus vond stond een heel leuk artikel over een Hondenkoekboek! Hierin staan 36 originele recepten voor lekkere en gezonde honden traktaties. Deze kan je dus allemaal zelf maken en zijn stuk voor stuk verantwoord om aan je lieve viervoeter te voeren. Wat ik dan ook erg leuk vind is dat deze dame in kwestie gewoon uit Groningen komt.nnnnRosa Verschuren heeft voor haar hond Milan uren in de keuken staat zwoegen om lekkere en gezonde traktaties te maken en dat is gelukt! Deze heeft ze gebundeld in een boek en heeft ze zelf uitgebracht. Je kan in het eerste deel 36 recepten vinden en er wordt gewerkt aan een deel 2! rnrn

rnOp haar website hetgrotehondenkoekboek.nl staan alvast drie recepten die je kan proberen. Denk aan traktaties als Yoghurtkoeken met carobe-dip, Viskoekjes, Cake, Chips, Hondenijs en in het boek zelf staan nog heel erg veel meer!!rnrnHet boek kost €11,95 en is te bestellen via hetgrotehondenkoekboek.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

82 + = 92

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.