Games & Tech,  Persoonlijk

Bert & Ernie, Darth Vader & Yoda op je TomTom

Ik kwam een filmpje tegen dat Bert en Ernie, je weet wel die twee van Sesamstraat, dat ze hun (Amerikaanse) stemmen verlenen aan de TomTom. Dit moet natuurlijk in een studio ingesproken worden, daar is de clip dan ook gemaakt. Naast deze twee leuke karakters, wat zijn de eigenlijk van elkaar? Kan je ook de stemmen van Darth Vader en Yoda op je TomTom instellen. Ook daar heb ik de filmpjes van voor je! Naast deze stemmen zijn er nog veel meer bekende stemmen die je wellicht de juiste weg wijzen.nnnnHet gaat in eerste instantie om de Amerikaanse Bert en Ernie, maar laten we hopen dat ze dan ook in het Nederlands zullen verschijnen. Hoewel… Met Ernie zijn fratsen weet ik het nog niet zo zeker of dat een slim idee is.rnrn

rn

rn

rnDe overige stemmen die je op de Nederlandse website van TomTom.nl kan vinden zijn; rn- Barry Atsmarn- Piet Paulusmarn- Mr. Burns (van The Simpsons)rn- Homer Simpsonrn- Pepe Le Pwe (Looney Tunes)rn- Sylvester (Looney Tunes)rn- Daffy Duck (Looney Tunes)rn- Yosemite Sam (Looney Tunes)rn- Bugs Bunny (Looney Tunes)rn- Darth Vader (Star Wars)rn- Han Solo (Star Wars)rn- C-3PO (Star Wars)rn- Yoda (Star Wars)rn- Knight Rider KITTrn- Snoop Doggrn- Jan Wijdbeens (Andre van Duin)rn- Dik Voormekaar en Meneer de GrootrnrnJe kan fragmenten beluisteren op de website van TomTom. De richtprijs voor de stemmen is rond de €9,95. Mijn favoriet is echt wel die van Homer Simpson! Die van Bert & Ernie en enkele Looney Tunes karakters zijn ook erg lollig!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.