Beestenboel

Beesten en de natuur

Bart liep onlangs met onze Pepper! Met hun tweetjes op pad, gewapend met Bart zijn nieuwe telefoon. Die ongelofelijk mooie foto’s maakt, waar onze digicam bijna niet aan kan tippen. Zo lopend in de natuur, zag hij een aantal geinige dingen die hij even op de foto heeft gezet. Ik bedoel, hoe vaak zie je 3 reigers op een kluitje, de hangjongere uithangen en een geit bovenop een paard.Zoals ik al typte, inderdaad 3 reigers die hier in de locale vijver samen wat rondhingen, beetje visjes spotten. Hoe groot is de kans dat je zoiets ziet? Zie de onderstaande foto’s,

Een paar dagen later stuitte Bart op het volgende, de geit die nieuw vlak bij ons huis staat en zijn maatje het paardje, die een rugmassage kreeg van zijn geitenvriendje. Nou, dat geiten dol zijn op klimmen, dat is me bekend, maar bovenop een paard.. Ja, daar stond ik zelfs even van te kijken! Foto’s als bewijs!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 + = 32

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.