Beestenboel

Uitslag Allergietest Pepper

Zoals al eerder gemeld heeft Pepper kriebels en heeft ze jeuk! Aan de hand daarvan zijn we op aanraden van de dierenarts naar het dierenziekenhuis geweest hier in Groningen. Daar heeft Pepper haar allergietest ondergaan en de uitslag, ze heeft een aantal stomme allergieën!! Bij de allergietest worden de beestjes op invloedrijke stofjes die ‘indoor’ en ‘outdoor’ voor kunnen komen.nnnnEen stuk haar word weggescheerd, een vloeistof waar gegarandeerd de huid van gaat opzetten en irriteren word ingespoten. Zo kan de dierenarts zien hoe de huid reageerd op een stof waar ze dan allergisch voor kunnen zijn. rnrnPepper is sowieso allergisch voor de volgende dingen:rn- Copramijt +++rn- Farinaemijt +++rn- Hooimijt +++rn- Meelmijt+++rn- Vlo ++rnrnGelukkig geen huisstofmijt, kunnen we lekker in een stofbende wonen, haha, grapje!! De uitslag bekend? Wat nu? Nou, er is een hele waslijst aan dingen waar we de rest van d’r leven mee bezig blijven.rn- 2x per week in bad met een speciale shampoo (In bad gaan vind ze al zo tof… NOT!)rn- Speciaal voedsel, waar d’r huid wat beter op reageertrn- Maandelijks een ‘cocktail mix’ spuitje om een beter immuun systeem op te bouwenrn- Sowieso elke maand ontvlooien (Hierbij is Bouncer dus ook de pineut!)rnrnJaja, wat een lijst hé?! Komende week kunnen we waarschijnlijk de eerste ‘immuun project’ shot halen, want dit word speciaal gemaakt voor Pepper. Mocht dit uiteindelijk niet aanslaan, dan is het constant aan de prednison kuur. Maar, stap voor stap gaan we verder. rnrnWe houden je op de hoogte!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

47 − 43 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.