Beestenboel

Alles over Bouncer

Ik ben weer eens bezig met mijn website te modderen en heb nu besloten dat ik alles over de huisdiertjes ook in de huisdieren categorie wil plaatsen. Vandaar dat ik dit erin zet, wilde dit niet ‘zomaar’ weg doen. Lees verder om veel meer over Bouncer te weten te komen!
Bouncer hebben we aangeschaft onder het mom van, dan is Spikey niet alleen en heeft hij iemand om mee te spelen. Of dat goed zou gaan was dan nog maar de vraag natuurlijk! Toen ik samen met mijn moeder ging kijken bij het nest van kittens waren er 5 kleintjes. Twee hier van hadden nog geen eigenaar, een jongen en een meisje. Het poesje was kleiner en het katje was toen al gek. Hij (Bouncer) zat achter z’n eigen schaduw aan, was druk aan het spelen en zat te klooien met het kattengrit. Ja, die vond ik leuk! Nu moest ik nog een paar weken wachten voor ik hem op mocht halen. We hebben nog contact gehad met de mensen waar hij weg komt, of ze misschien een foto van hem konden maken en doormailen. Dat deden ze, de foto’s zijn echt mooi geworden! Op de foto is te zien dat hij wel erg grote oren heeft, haha.

Toen we Bouncer eindelijk op mochten halen heb ik hem samen met Bart en mijn vader opgehaald. Nu was het afwachten of het zou gaan klikken tussen hem en Spikey. Nou, in het begin was Spikey er niet zo blij mee dat er nog een katje rond liep. Helemaal 1 die ook nog wilde spelen, maar na een paar dagen raakte hij er al aan gewend en nu zijn het dikke vrienden. Wat weer leuke momenten oplevert. rnrnAan de ene kant heb ik het idee dat Bouncer misschien toch iets te snel bij zijn mama weggehaald is, hij was 7 weken toen we hem mee konden nemen. Hij ging aldoor aan mijn duim zuigen en bij me knuffelen. Volgens mij heb ik een beetje de moederrol overgenomen, want hij trekt wel veel naar me toe om even lekker te knuffelen. S’morgens kan hij niet wachten om nog even bij me op bed te komen liggen. Of als ik ergens zit dat hij bij me komt knuffelen, nagelen en kwijlen. Over het algemeen wil Bouncer niet geaaid worden. Als hij daar behoefte aan heeft meld hij zich dus wel. Als mijn vader komt (eigenlijk elke zaterdag na het boodschappen halen), rent Bouncer altijd naar de tafel in de keuken en gaat erop zitten wachten tot mijn vader plaats neemt aan tafel om een kopje koffie te drinken. Even een knuffelmoment en dan is het wel weer klaar. Als mijn vader niet mee naar binnen komt na het boodschappen doen, zit Bouncer als een zielig hoopje kat op de tafel te wachten tot mijn vader binnen komt. Nu gaan we altijd samen naar binnen, speciaal voor Bouncer.

Bouncer is echt mijn knuffelkatje. Kan heerlijk met hem op de bank vertoeven. Nadeel is wel dat hij om de 3 tellen anders gaat liggen. Hij ligt ook graag bij Spikey. Die is daar soms iets minder blij mee. Bouncer is soms een beetje een sukkel, maar dat maakt hem ook weer leuk. Ik blijf wel twijfelen of zijn vader niet toevallig een hond geweest is, omdat hij veel op zijn rug ligt (net als onze hond). Hij met zijn poten voor zich uit ligt op een manier dat ik eigenlijk alleen honden heb zien doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.