Beestenboel

Alles over Pepper

rn
rnIk ben weer eens bezig met mijn website te modderen en heb nu besloten dat ik alles over de huisdiertjes ook in de huisdieren categorie wil plaatsen. Vandaar dat ik dit erin zet, wilde dit niet ‘zomaar’ weg doen. Lees verder om veel meer over Pepper te weten te komen!nnnnNog maar een jaartje geleden hebben we een hondje aangeschaft en ze heet Pepper. Het is een meisje,eens wat anders dan 2 katers in huis. We hebben haar weg bij een fokkerij, we konden toen nog uit een paar hondjes kiezen, allemaal teefjes. Maar mij leek deze erg leuk en hebben we haar uiteindelijk meegenomen. rnrnPepper is een apart geval, je kan het ook niet met een kat vergelijken natuurlijk. Pepper is erg speels maar kan ook vadsig lui zijn! Ze komt zelf ook wel eens met speeltjes aandrentelen, maar we hebben haar geleerd dat als je zegt klaar ze daarmee kapt. Ik ben zelf wel eens bij mensen geweest en die hond wist van geen ophouden, verschrikkelijk! Dat hebben we haar meteen geleerd niet te doen. rnrnZo af en toe gaat Pepper uit logeren. Als Bart in Apeldoorn moet werken neemt hij haar soms mee. Ze wordt dan vertroeteld door Bart zijn moeder, zus en haar vriend. Die haar uren mee uit wandelen nemen in de bossen van Apeldoorn. Ze houdt het uuuuuuren vol. Spelen kan ze ook uren volhouden. En het is echt geinig om haar allemaal dingen te leren. Stokken meeslepen tijdens het wandelen, pootjes geven, zitten en liggen. rnrnHet is een tijdje minder goed tussen Pepper en mij geweest omdat het niet helemaal duidelijk was wie nu de baas is, zij of ik. Maar door een aantal goede tips van de nicht van Bart hebben we het helemaal onder controle. Okay, soms gaat het nog weleens een beetje fout, maar tot op heden hebben we het aardig onder controle. Mocht je zelf problemen ondervinden met een dominante bijtgrage hond, stuur me dan eens een mailtje, misschien heb je iets aan de tips die wij toen hebben gekregen.rnrnIk denk trouwens dat de herfst Pepper haar favoriete seizoen is. Dan vallen de bladeren en takken van de bomen en rent ze graag veel rond en achter de bladeren aan die door de wind over de grond schuiven. Echt lollig om te zien!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.