Persoonlijk

Jaja, een bekeuring gekregen!!

En dan zou je denken, die heeft er een gekregen voor de auto. Te hard rijden ofzoiets… Nou, in al die jaren (bijna 28) heb ik mijn eerste bekeuring gekregen OP DE FIETS! Ik fietste langs het Damsterdiep, daar bij die bouwput voor die parkeergarage. Nu schijnt het dat je alleen van buiten de stad naar de stad mag fietsen langs het bouwterrein.Ik kwam van de stad af en fietste daar langs, ik wist niet dat dat niet mocht. De Politie stond heel sneaky in een zijstraatje en toen mocht ik afstappen, want ik was in overtreding. Ik heb dus een bekeuring gekregen op de fiets en dus niet eens omdat mijn licht het niet deed…

Natuurlijk erg vervelend een bekeuring van zo’n 20 euro, maar het was wel erg lollig, haha!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

55 − = 47

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.