Games & Tech,  Persoonlijk

Ik heb Female-Gamers visitekaartjes

Het zou eens tijd worden, denk je niet? Overal en nergens de website Female-Gamers en mijzelf promoten, ahum! Onlangs heeft Danielle (crewlid van Female-Gamers) zich losgelaten op een logo voor ons. En die is toch gaaf geworden, vind je niet? Nu we een leuk logo hebben, vond ik een setje visitekaartjes ook wel op zijn plaats. Zo gezegd zo gedaan, ik heb na een hoop stoeiwerk bij Vistaprint en photoshop een ontwerp gemaakt voor visitekaartjes.nnnnEn ze zijn leuk geworden! Gisteren werden ze bezorgd. Was het al een beetje vergeten, nou ja, ik had ze nog niet verwacht. Er komen wekelijks pakketjes binnen en kon me niet herinneren wat ik nu weer zou krijgen.rnrnHet waren de visitekaartjes, hoe gaaf! Vandaag Yvonne haar setje op de post gedaan en kan zij ze hopelijk morgen bewonderen, haha. Maar hieronder is de mijne te bewonderen, lekker zonder telefoonnummer!rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − = 11

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.