Beestenboel

Pepper heeft kriebels, Pepper heeft jeuk!

Als je aldoor kriebels hebt word je er gek van. Pepper krabt zich helemaal kapot en we hebben al verschillende dingen geprobeerd om dit te verhelpen. Mar tot op heden heeft dat niet mogen baten en gaat ze morgen samen met Bart naar het dierenziekenhuis in Groningen, om een allergietest te ondergaan. Ja, ook voor dieren hebben ze dit. Spannend moment dus morgen!nnnnWe hebben op advies van de dierenarts verschillende soorten ‘hypo allergeen’ brokken en dergelijke aan haar gegeven. Om te kijken of dat hielp, dan zou ze dus ook helemaal niets anders mogen hebben. Met Bouncer de kat die zijn brokken overal dumpt, is dat best een uitdaging. Maar deze brokken, ze hielpen niet.rnrnOp advies van onze hondentrimmer hebben we weer een ander soort brokken geprobeerd en nog heeft Pepper kriebels. Ze krabt zich helemaal lam en we weten allemaal hoe vervelend jeuk kan zijn! Vlooienmiddelen? Been there done that! Verschillende druppels van sterk naar nog sterker… Ook dit helpt niets.rnrn

rn

Tja, ruimte zat, zo ligt echt fijn!!

rnrnGisteren was ik weer met Pepper bij de dierenarts, die heeft ons doorverwezen naar het dierenziekenhuis in Groningen. Dus daar gaat ons meisje morgen met Bart heen. Het werkt ongeveer hetzelfde als bij mensen die een allergietest moeten ondergaan. Ze scheren wat huid bij d’r weg en spuiten verschillende vloeistoffen eronder. Nu hopen dat ze iets kunnen vinden!rnrnOnze dierenarts zei nog wel, “Misschien is ze wel allergisch voor mensen”. Jahaaa, dat heeft veel verbaasde gezichten opgeleverd toen ik dat vertelde. Maar we zien het morgen wel! rnrnTo be continued!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 + = 78

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.