Dagje Uit!,  Groningen,  Persoonlijk

Bij de waterskibaan Grunostrand

Een paar weekjes geleden zijn we met Marcel meegegaan toen hij ging waterskiën bij Grunostrand of Grunopark, wat je maar wilt. Jaaaaaren geleden stonden we daar met de familie op de camping en gingen Marcel en ik elke doordeweekse dag waterskiën. Wat was dat leuk zeg! Ik waterski eigenlijk nooit meer, Marcel dus een enkel keertje even als het kan. Zo ook dat ene weekend in juni…Wij, Bart en ik zijn toen eerst op de roeibaan met Pepper gaan lopen en daarna nog even bij Marcel gekeken. Een paar kiekjes gemaakt en een filmpje!! En een foto in de ski-outfit, met zijn mooie gele helm. Deze zijn binnenkort verplicht dus maken ze er nu al gebruik van.

De foto en het filmpje:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.