Beestenboel

Slaap houding met katten

Verschillende kattenliefhebbers delen hun bed met hun kat. Lekker knus op je voeteneind is een droom, want meestal liggen ze of op je of zo dicht tegen je aan dat je geen kant meer op kan.
Naast de menselijke slaap houding en de slaap houding met kind heb ik er nu eentje gevonden met dus je fluffy poezenbeest.

Sinds ik me kan heugen hebben we altijd katten gehad. Zo (hoorde ik van mijn ouders) hadden we een kat die elke avond bij me ging liggen op de hoogslaper. Zodra mijn ouders gingen slapen kwam mijn vader de kat halen om deze naar beneden te doen. Omdat ik een hoogslaper had was het lastig voor mijn vader deze zo even te pakken, dus gaf ik hem in mijn slaap aan. Ik weet hier zelf niets meer van..

Maar ik neem vaak Bouncer ook nog even mee naar boven voor ik ga slapen. Even knuffelen met mijn poezenbeest. Hij mag niet meer de hele nacht bij ons liggen, op zich ook wel begrijpelijk. het is natuurlijk niet super hygiƫnisch en Bouncer maakt gewoon veel lawaai als hij door het huis sjouwt. Het lijkt soms wel een horde paarden, dus om verzekerd te zijn van wat nachtrust ligt Bouncer gewoon beneden te slapen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

38 + = 41

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.