Beestenboel

Op puppy jacht met Marcel & Joyce

Marcel & Joyce willen een hondje. Na wat gezoek hadden ze hun oogjes laten vallen op een Engelse Stafford. Na heen gebeld te hebben mochten ze gisterenavond langs komen. Bart en ik mochten ook mee, want dan konden we ook heen rijden. Mochten we ook ervan genieten enzo. Nou, vooruit, wij zijn meegegaan, want als ergens kleine diertjes te bewonderen zijn, ben ik wel van de partij, haha!nnnnHet nestje met de mama en 5 pups waren echt zo lief en cute! 4 weken oud, wat een droppies. Een paar kiekjes kun je hieronder vinden.rnrn

rn

rn

rnrnMaar uiteindelijk is het niet één van deze hondjes geworden. Het moet toch een ander soort ras gaan worden. De zoektocht gaat door. Het lijkt bijna wel een auditie…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 53 = 59

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.