Beestenboel

Samen met M&J Shadow opgehaald

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn we eergisteren met Marcel & Joyce bij pups wezen kijken. Dit was niet helemaal iets en hebben ze verder gezocht. Ik kwam op Marktplaats een zwarte Labrador pup tegen en heb ze deze link gegeven. Dit omdat ze deze ook als optie in hun hoofd hadden als leuke hond zeg maar. Ze hebben meteen gebeld en… Ze mochten komen kijken!nnnnVanavond hebben we samen met Marcel & Joyce gekeken (in Zevenhuizen) en de pup meteen meegenomen. Het was de laatste uit het nest. Wel sneu voor de mama hond, dat je laatste kleintje weggaat. De hond heet Shadows en is ongeveer 9 weken oud. Op dit moment net zo groot, als hij niet groter is, dan onze Pepper. rnrnHoe het met de katten en de nieuwe hond af zal lopen? Dat is even afwachten, haha! Maar dat zal wel loslopen!rnrnHieronder een paar kiekjes van ons nieuwe familielid, neefje ahum, haha!rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.