Creatief,  Games & Tech

EA Games, bedankt voor de bloemen @ Female-Gamers

Iedereen weet het wel, komende zondag is het Moederdag. Mijn allereerste Moederdag als mama zijnde! Nu ging zojuist de deurbel en stond er een meneer met een mooie bos bloemen voor mijn neus. Voor Female-Gamers, jahaa dat ben ik! Een prachtige bos bloemen namens game-uitgever Electronic Arts (EA Games) en De Sims (computergame) voor mij!! Of voor mijn moeder… Maar in dit geval lekker voor mijzelf! Dat is een voordeel van gamejournalist zijn, leuke goodies en gadgets die je soms krijgt en dit is weer zo’n leuk iets!!nnnn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.