Gezin & Familie,  Interieur &zo

Huisje lekker schoon (nesteldrang!)

Als je zwanger bent heb je op de een of andere manier last van een schoonmaakwoede (nesteldrang). Alles moet schoon!! Niet iedereen heeft hier last van, maar wel heel erg veel!! Ik dus ook, alleen is mijn probleem, ik kan en mag niets meer doen… Dus ben ik afhankelijk en dat is best wel irritant. Gelukkig is de familie wel zo lief om ons te helpen met wat poetswerk en is het huisje wel weer lekker schoon. Alleen het bijhouden is dan weer zo’n volgend iets.. Maar dat loopt wel los!

Mijn moeder helpt mee door het poetsen van het toilet en de badkamer, hier ben ik echt zo blij mee. Want mij lukt het gewoon niet meer. Na het nachtje in het ziekenhuis kwamen zondags mijn schoonmoeder Mirjam en schoonzusje Inge langs! Op visite, heel gezellig, maar toen kwam de vraag of ze nog iets in huis konden schoonmaken. De vraag kwam van Mirjam, Inge was ongeveer net zo verrast met de vraag als ik was. Nou ja, de ramen en de keuken konden wel een sopje gebruiken.

Dus Inge heeft zich op de ramen gestort en Mirjam was in de keuken aan de slag gegaan. Alles is weer lekker fris en schoon! Ook super bedankt!! Ik voel me wel erg bezwaard, want ik zit erbij en kijk er naar. Kwestie van loslaten en als voormalig controlfreak (ik werk eraan!) gaat dat steeds beter.

Toevallig kwam afgelopen week de glazenwasser ook langs en we kunnen weer naar buiten kijken!! WAUW! Helemaal schoon en helder. Daarnaast hebben we afgelopen donderdag grofvuil bij de weg gezet. We hadden nog allemaal vuilniszakken staan met oud materiaal van het isoleren erin, dozen en piepschuim van de babydingen en nog veel meer. Dus dat is ook lekker opgeruimd en is dat ook erg fijn!

Dus via deze weg, iedereen bedankt voor jullie hulp! Ik ben er echt heel blij mee. Misschien denk je na het lezen, ‘en Bart dan?’ Naast dat hij fulltime werkt, regelmatig overwerkt, de hond doet, kookt, helpt met de was, de boodschappen en het stofzuigen voor zijn rekening neemt, doet hij al meer dan zat! Ook hij heeft rust en ontspanning nodig, al is hier soms wat weinig tijd voor. Dus vandaar dat we erg blij zijn met alle hulp die we krijgen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.