Gezin & Familie,  Persoonlijk

Naar Ikea geweest met pap & Yvon

Afgelopen vrijdag werd ik begluurd! Mijn vader en z’n vriendin stonden door het raam te kijken, engerds, hihi! Ik heb ze wel binnen gelaten hoor, ze wilden een kopje koffie drinken bij ‘de zwangere huismuts’, en dat ben IK! We waren gezellig aan het kletsen en de Ikea kwam ter sprake. Ik moest er nog dingen weg hebben, maar lopen lukt niet, dus heb ik een rolstoel nodig (ernstig hoor!!). Deze schijnen ze bij de Ikea te hebben en ondanks dat ze er al waren geweest wilden mijn vader en Yvon nog wel met mij er heen! Kon ik ook nog ein-de-lijk mijn cadeautje van Sinterklaas ophalen.nnnn
rnWant toen de Sint bij de Ikea kwam, was niet alles op voorraad! Natuurlijk heeft niet iedereen zo’n hele grote Ikea als wij in Groningen hebben. Maar had ik een waardebon gekregen, altijd goed! Maar die was gereserveerd voor een nieuw plankje (planchet) voor in de badkamer. Maar daarnaast moest ik nog wat spullen voor de babykamer hebben, dus had ik een waslijstje met spullen die mee moesten, die je hieronder kan bewonderen.rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

SKOJIG Wandlamp Babykamer

rn

rn

rn

rn

rn

rn

SKURAR Sierpot Woonkamer

rnrn

De plantjes met potjes waren bedoeld voor de babykamer, maar dat vindt Bart geen goed idee. En aangezien mijn echte planten weer aan het doodgaan zijn in de vensterbank, ga ik die daar dus plaatsen. Samen met mijn grote witte vazen, dus moet het weer even wat fris lijken. Wel kaal denk ik, hihi. Nu nog de dingen ophangen in de babykamer en mijn plankje in de badkamer en dan is dat ook weer helemaal klaar!! Het was ook gewoon fijn er even uit te zijn!rnrnThanks pap en Yvon voor het op sleeptouw nemen van mij! En de presentjes!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.