Dagje Uit!,  Foto's,  Gezin & Familie,  Weekendje weg

Weekend weg en naar de Efteling!!

Jaja lieve mensen, wij zijn afgelopen jaar ook nog naar de Efteling geweest. Wij zijn als gezin van drie, toen Lieke nog een klein meisje was al eens geweest. Nooit over geschreven, ze weet er ook niets meer van maar we zijn er geweest! In het afgelopen jaar zijn we in april ook heen geweest met een groot deel van mijn schoonfamilie!

Mijn schoonmoeder werd 60, in maart al, en nam haar kinderen, met aanhang en kids mee naar een huisje en naar de Efteling. Helemaal super! Dus maak je klaar voor een hele rits foto’s om terug te blikken op dit weekend.

 

Op de vrijdag, dag van aankomst!

We zaten in een huisje op het park de Katjeskelder van Roompot. Er waren drie huisjes en die van ons zat binnen een hek. Handig voor weglopertjes. Het huisje was prima, goed verzorgd en voor de kids nog een hele bult aan speelgoed. We konden wat dat betreft het hele weekend wel in het huisje blijven. Toch werd er nog gezwommen in het weekend en natuurlijk naar de Efteling!

Wandelen door het sprookjesbos met de kleintjes. We waren in twee roepen verdeeld, eentje met de kleintjes en eentje met de mensen die naar de achtbanen wilden.
Hallo mevrouw de zeemeermin!
Het snoephuisje! Ranja in de fontein, taarten waar je een hap van zou willen nemen maar niet raadzaam is voor je tanden.
Het rook zelfs heel zoet bij dit huisje, echt bijzonder! En heel lekker.. Jammer dat er geen popcorn of suikerspinnen kraam naast stond. Goudmijntje, hihi.
Keizer kijken, de zon was inmiddels ook gaan schijnen en werd het nog aangenaam warm!
De Sprookjesboom-boom!
Tijdens de Droomvlucht!

Als je naar de Efteling gaat, mo├ęt je gewoon naar de Droomvlucht attractie. We gingen met een klein groepje en moesten in de rij wachten. Ik wilde dit zo graag met Lieke delen en ze vond het spannend maar ook heel mooi! Het is ook gewoon te snel voorbij, maar blij dat ik er toch in ben geweest, samen met Lieke. Aaron wilde niet mee, die was bij Bart en anderen om in een speeltuin te gaan spelen.

We hebben veel rondgelopen. Maar we zijn ook nog lekker gaan rond rijden in deze auto’s.
Ook wij zaten samen in een autootje! Want iedereen wil natuurlijk zelf sturen. We wilden heus nog wel een rondje, maar het was best druk op het park!
We hebben de Efteling-dag afgesloten in een pannenkoekenrestaurant.
Zondags bleven we nog wat in de buurt van het huisje. Er werd nog gezwommen, samen geluncht en nog gespeeld.

Het was een druk, maar gezellig weekend. Ik heb natuurlijk nog veel meer foto’s gemaakt, maar gezien de privacy van de anderen deel ik die niet op mijn blog. Dus als iemand ze eens wil zien, wees welkom!

Bedankt allen nog voor het fijne en gezellig weekend.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 + = 68

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.