Dagje Uit!,  Foto's,  Gezin & Familie,  Kids,  Vakantie

Vakantie juli 2017 – Op naar Hellendoorn (veel foto’s!)

Na het weer uitvoerig te hebben gevolgd besloten we dat het vandaag de dag was om naar Hellendoorn te gaan. Het plan was om woensdag te gaan, achteraf reuzeblij dat we dit dus niet zo hebben gedaan, het regende die dag verschrikkelijk. Ik was er nog nooit geweest, dus ook voor mij de eerste keer. Het was een eind rijden! Maar liefst 2 minuten, leek het wel (3,5 km – 6 minuten). Het was linksaf, rechtsaf en links het park oprijden, hoe ideaal!

Ik had via VakantieVeilingen kaartjes op de kop weten te tikken voor 2 personen, dus dat scheelde al wat. Op het Landal park kon ik nog een kaartje bijkopen tegen gereduceerd tarief. We konden zo doorlopen, nou ja, door de scholieren die op schoolreisje waren heen banjeren. Het weer was fantastisch, tussendoor extra smeren met factor 30 door de felle zon en doordat het niet heel druk was, op veel scholieren op schoolreisje na, konden we overal zo in zonder heel lang te hoeven wachten. Dat is pas fijn!

Daarnaast was er een speciaal deel genaamd Dreumesland die voor de allerkleinsten erg leuk is. Er zijn een tweetal medewerkers van het park die elk drie attracties bedienen en zo ga je samen met andere kindjes heel veel rondjes in dezelfde attractie tot er iemand roept, laten we naar een andere gaan! Zo heb je van die trucks die rondjes rijden, vliegtuigjes die omhoog en omlaag kunnen, een draaimolen, postkoetsen met paarden ervoor, zwanen in het water en een reuzenrad (maar dan in een mini variant).

Er staat voordat je de meeste andere attracties op het park in wil bij hoe lang je minimaal moet zijn en wanneer er een volwassene mee moet. We hebben in diverse attracties samen gezeten, maar Bart houdt ook wel van achtbanen dus die heeft ook af en toe een ritje in de achtbaan, de nieuwe attractie het drakennest en de wild waterbaan gedaan. Lieke vond het fantastisch om te kijken en wilde het vaak nog wel een keertje zien.

Hellendoorn ging om 10:00 uur open en sloot om 17:00. Wij waren er om 10:00 uur en zijn om 16:30 weer vertrokken omdat het toen begon te sputteren, we moe waren en de kids totaal gesloopt! Aaron heeft geen middagdutje kunnen doen, we waren gewoon te druk met spelen, attracties en rondlopen. Er waren ook nog speeltoestellen waar ze lekker op konden klimmen, klauteren en glijden. Oftewel een SUPERDAG!!

Nog even een aantal foto’s van onze Hellendoorn dag!

De vrachtwagens in dreumesland..

Vliegen in dreumesland..

Klimmen als apen..

Samen in de zwanen <3 ..

De draaimolen & postkoets..

Er was ook nog eens een show met mannen die heel goed konden duiken en springen enzovoorts. Op sommige momenten een beetje spannend, maar zeer spectaculair om te zien!! Leuk verteld, leuk gedaan!


Als laatste gingen we nog in een treintje die deels over het park ging (hadden we als een van de eerste dingen gedaan en nu als afsluiter)..
Yep, ik was er ook bij!

Zoals ik al had gezegd, het was een superdag!! Zeker een aanrader met heel mooi weer!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 75 = 78

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.