Dagje Uit!,  Persoonlijk

Bootje varen met opa van Claudia

Lieke heeft veel opa’s en oma’s en het is zo grappig hoe Lieke ze noemt. Zo is opa Willem (vader van Bart) opa van Claudia. Dus opa, je bent bezit van Claudia! We proberen het aan te sturen als opa Willem maar ze is soms zo lekker eigenwijs. Anyway, onlangs gingen ze varen met opa op de boot en gingen met de trein naar Zutphen, daar op de boot en in Deventer er weer af en er waren nog meer mensen bij.

bootje_varen1Collega Stefan, zijn vrouw Susan en hun dochters gingen ook mee! Ik bleef thuis, vanwege mijn zwanger zijn en dus minder mobiel. In de ochtend ging het zestal met de trein dus naar Zutphen om vanuit daar een stukje te lopen naar de plek waar de boot lag. Vanuit daar gingen ze aan het varen op weg naar Deventer!

bootje_varen2Opa met de kids voorop de boot! Mooie manier om Nederland op een andere wijze te zien.

bootje_varen3
Natuurlijk moest Lieke ook even aan het Roer! Kijk hoe geconcentreerd ze vaart, alleen opa moet de volgende keer wel een kapiteinshoed op, dat hoort, haha.

Eenmaal in Deventer was het nogal een uitdaging om van de boot af te komen. De steiger lag onder water, dus moesten ze op een spectaculaire wijze van de boot af. Via het dak springen naar de kade, oooh wat fijn dat ik er niet bij was, ik kwam nooit meer thuis, hihi. Na een gezellige lunch bij de Hema in Deventer ging het gezelschap weer met de trein naar Apeldoorn.

Ze hebben een leuke ochtend gehad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.