Gezin & Familie,  Kids,  Tuin &zo

Zand schelp van de Action!!

De Action, de winkel die voor vele een gevaar kan zijn omdat ze nooit met lege handen er weg kunnen komen. In Groningen, Lewenborg, hadden we op het winkelcentrum ook een Action en na een paar bezoekjes kwam ik er regelmatig zonder iets weer weg (schouderklopje!) Nu zit er geen Action om de hoek dus ga ik er gerichter heen en als ik heen ga, neem ik ook wel wat mee. Zo was ik dus ook op zoek naar de zand schelpen die ik eerder ook bij de Action haalde voor Lieke voor in de tuin.

schelp_zandbak_action1
Op de website van de Action was ik in de weekfolder aan het bladeren en zag dat de schelpen er weer waren! Het weer was mooi en dus moesten we de tuin in alleen hadden we niet superveel te doen en wat is dan handig? Zand schelpen! Je kan ze als zandbak gebruiken en als het heel warm is ook als zwembadje. Nog een pluspunt is dat je voor weinig iets hebt voor je kids.

Dus ging ik op pad met Lieke, hopende dat de schelpen er nog waren want bij de Action kan het ook maar zo uitverkocht zijn. Gelukkig waren ze er nog en ook nog beschikbaar in twee kleuren. Driemaal raden welke Lieke heeft gekozen!

schelp_zandbak_action2Na het winkelen en het naar binnen brengen van de schelpen was het tijd voor een ijsje!

schelp_zandbak_action3Natuurlijk moet de schelp in de tuin en Lieke ging mama helpen en tilde zelf de schelp naar achter in de tuin. Sterke beer!!

schelp_zandbak_action4Een paar dagen later gingen we weer naar de Action en hebben we nog een kruiwagen en schep gehaald, natuurlijk weer in het roze!

schelp_zandbak_action5Onlangs waren we dan nog bij de Karwei waar we superleuke stoeltjes hadden gespot en hebben gekocht. Zie de koningin zitten, niet helemaal de bedoeling dus gauw eraf met de ongein!

Ondertussen ontploft onze tuin met allerlei plantjes en bloemetjes! Stukje bij beetje verwijderen we struiken en mag Lieke los op de mooie bloemen die er bloeien omdat we er gras in willen hebben. We hebben ook nog een schommel liggen die erin moet, maar alles op zijn tijd…

Inmiddels hebben we ook een mooie houten zandbak gekregen van Bart zijn nichtje! Deze is natuurlijk beter bestand tegen een stootje en de schelpen? Die gaan we nog even gebruiken deze zomer om in te badderen en dan denk ik dat ze afgeschreven zijn. Ook omdat Bart er van de week ook weer een stuk af heeft gebroken. Dus zand overscheppen en dan kan ons dametje lekker op de bankjes van de zandbak spelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 − 41 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.