Gezin & Familie,  Kids,  Vakantie

Vakantie juli 2017 – Midgetgolf en wandelen

De dinsdag was een wisselende dag als het gaat om het weer. In de ochtend zijn we nog lekker het zwembad ingedoken. Na het dobberen was het tijd voor de lunch en moest de kleine man toch echt even een dutje doen. Lieke wilde graag midgetgolfen en dit leek ons geen handig plan met Aaron erbij, iets met telkens het balletje afpakken, zwaaien met de clubs.. Dus dat werd een vader-dochter moment!

Ik was niet mee naar de mini-golf dus zijn er eigenlijk ook geen foto’s van gemaakt! Het regende telkens een beetje, dus moesten ze veel schuilen. Lieke vond het leuk, maar het was ook zeer uitdagend, maar leuk. Uiteindelijk hebben ze zelfs twee potjes gespeeld.

Na het avondeten zijn we nog even een stukje gaan wandelen in de bossen. We kwamen een speurtocht tegen die we besloten te volgen. Daar hebben we wel een paar foto’s van.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

43 − 36 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.