Gezin & Familie,  Persoonlijk,  Weekendje weg

Weekend Belgie geweest deel 3

Het eerste weekend van juni 2012! We zijn toen een weekend weggeweest met de familie van Bart, zijn opa & oma waren toen 55 jaar getrouwd! Veel foto’s, veel leuks gedaan, al was het bijna een wereldreis voor ons… Omdat het anders zo gigantisch lang verhaal (met veel foto’s) is geworden, heb ik het verdeeld in drie delen. Dit is het derde deel, de zondag, de laatste dag in België.

Zondag
Tijd voor wat persoonlijke amusement! Opa & Oma worden altijd voorzien van wat vermaak als liedjes die opgedragen worden, stukje opgevoerd en veel lol. Zo werd het lied, dat elk vijfjarig jubileum wordt gezongen weer uit de kast gehaald, hadden de tantes een mooi en emotioneel lied gezongen, neefjes een gedichtje opgedragen en was er een heuse muzikale familie met instrumenten aanwezig.

Daarna kon iedereen weer wat voor zichzelf gaan doen. Toen was het mijn beurt om achter te blijven met Lieke en zou Bart met de familie mee. Zo gezegd zo gedaan! Had ik al verteld dat het huis heel groot is? Alles kraakt? Ik ben al niet zo’n held, maar dit vond ik ook wel erg spannend. Ik meende aldoor iets te horen. Bart had de dag ervoor geluk dat een neefje ook achterbleef, maar ik was moederziel alleen met mijn dochter, die sliep! Ondertussen was Bart naar een grotachtig iets geweest. Ik heb er weinig van meegekregen, het was wel interessant, veel vreemde (Belgische?) dingen en fijn dat het binnen was, want het regende.

Bij terugkomst begonnen de eerste gezinnen zich klaar te maken voor vertrek. Ik had al wat ingepakt, aangezien ik toch mijn tijd moest vullen. Wij moesten het verste weer reizen en besloten eerst maar weer een stop bij Mirjam thuis te maken, daar te slapen en de volgende dag naar huis te rijden. Zo gezegd zo gedaan!

Lieke was echt een bikkel het weekend! Ze had alleen zondagochtend even wat gemekkerd omdat ze honger had. Echt huilen doet ze bijna niet. Dus dat viel mee, bijna niemand had dat gehoord. Verder bij het muzikale vermaak op zondag bleef ze rustig, terwijl er toch een hoop drukte is van 24 personen. Ze lag lekker in de wieg, kreeg genoeg aandacht en alles liep vrij vlekkeloos! Uiteindelijk waren we wel blij weer thuis te zijn, eigen bed, omgeving en spullen!
Het was een gezellig en druk weekend! Wij hebben genoten en zijn blij dat het met Lieke ook goed was gegaan!

Lees hier over dag 1 in België 2012
Lees hier over dag 2 in België 2012

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + = 20

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.