de Feestdagen,  Gezin & Familie,  Persoonlijk

Mijn Moederdag 2015

Ik kom nog even terug op mijn Moederdag! Het was een fijne dag met mijn lieverds, er miste alleen nog een klein dingetje dat zich hopelijk snel laat zien. Ondanks dat heeft Lieke op de opvang lekker geknutseld voor mij. Een mooi broodplankje, of is het een snijplankje? Geen idee, het is leuk! Ze was alleen iets te precies waardoor hij nog niet helemaal af was, maar kijk eens hoe netjes ze heeft gewerkt!! Het krijgen van iets zelfgemaakt van je kind is mooi om te zien!

moederdag2015.1
Natuurlijk had Lieke het cadeautje al eerder mee gekregen van de peuteropvang en wilde ze het meteen al geven. Maar het was nog geen Moederdag! Dus toen het tijd was voor Moederdag kreeg ik het cadeautje en was een kusje pas van later belang omdat het pakpapier er toch echt eerst af moest, waar ze al langzaam mee was gestart!

moederdag2015.2
Verder hebben we een rustig dagje gehad. We zijn nog wel even bij mijn schoonmoeder langs geweest en daarna lekker relaxt aan gedaan.

moederdag2015.3
Hoewel rustig? Bart en Lieke waren erg druk met het spelen van Mario 3D op de Wii U. Al speelt Bart de levels en mag Lieke tussendoor rondlopen, net zoals bij mij als ik Lego City Undercover speel op de Wii U, dan mag ze rondrijden in de auto’s die we kapen.

Het was een fijne dag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.