Gezin & Familie,  Kids

De babykamer, nu in kleur!

Ik had een zwart-wit foto gedeeld van de babykamer via Instagram en deze kwam ook weer op Facebook terecht. Deze gaf een impressie van de nieuwe babykamer en nu deel ik wat meer kiekjes waarbij je ook kleur kan zien!! Het is sowieso geen groot geheim wat het geslacht is van de kleine, maar nu beken ik kleur aan iedereen.

De kleur van de babykamer hebben we sowieso neutraal gehouden, een crème-kleur aan de ene kant op de muur. Nijntje op de andere kant van de muur. Het bedje van Lieke hebben we opnieuw neergezet net als de commode die nog bij Lieke stond en we voor haar een nieuwe kast hebben gehaald. We hebben een nieuwe kledingkast gekocht voor de baby en alles komt natuurlijk weer van de IKEA!

babykamer5 babykamer6Het Nijntje behang is in het grijs, leuk om naar te kijken (denk ik!). Verder zijn de kozijnen in een wit-tint, RAL-nogwattes, de ‘kleur’ die overheerst in ons huis, lekker neutraal. Ook een lichte vloer was een wens van mij, lekker helder en licht houden de boel.

babykamer_zwartwitHet kiekje dat ik had gedeeld!

babykamer2De nieuwe IKEA kast! Met natuurlijk een superleuke romper eraan van de H&M! Het badje kunnen we ook weer gebruiken. Er staat nog een rolgordijn die opgehangen moet worden op de babykamer.

babykamer1Okay, kleur! Wie wil nu nog een keertje raden? Hihi. Het bedje en matrasje hadden we dus bewaard. Ik heb wat nieuw beddengoed gehaald (en wat van Dina gekregen). Lieke heeft de knuffels Woezel en Pip en toen we van de week wat speelgoed en knuffels uit gingen zoeken die voor haar niet echt geschikt meer waren heeft de Pip weer in gebruik genomen en Woezel mag de baby wel hebben, schatje! De mobiel is ook nieuw (thanks pap). Oh en natuurlijk is Boris (het schaapje) ook van de partij!

babykamer3De commode zit al helemaal volgepropt met babyspullen en bovenop natuurlijk de verzorgingsproducten. Deze zaten in het kraampakket van Menzis. Er moet nog een plankje met kapstokje opgehangen worden, maar ik heb beloofd daar niet meer over te ‘zeuren’ bij Bart. Dus hint ik ook niet stiekem via deze weg, hihi. Sorry schatje, Xje! Rechtsonder staat een grote speelgoedkist, daar zit al wat speelgoed in voor de kleine, maar Lieke kruipt er ook af en toe in met een zaklamp en dan gaat ze spelen.

babykamer4De kast bevat ook de nodige setjes kleding (bedankt mama’s) en ik blijf me afvragen of ik genoeg heb. Maar de kleine maat dragen ze niet heel lang en anders moet ik maar weer (online) shoppen voor zover het zelf naar de stad gaan nog niet gaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

45 − 43 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.