Gezin & Familie

Lieke haar schoenen verzameling

Ze is nog geen twee maanden oud, kan nog niet lopen maar Lieke heeft al wel een leuke schoenen collectie in haar bezit! Zo heeft ze een paar Nikes gekregen, heeft ze een paar Uggs en daarnaast nog eens acht paar verschillende schoenen en laarsjes voor als ze wat groter is. Ook heeft ze de meest leuke en schattige slofjes, maar die doen nu even niet mee! Het was een geintje, maar de schoenen en laarsjes die ze van mijn oom en tante heeft gekregen zijn helemaal leuk en zo heeft ze al een flinke collectie in handen… De teller staat nu op 11 paar.nnnn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 + = 61

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.