Gezin & Familie,  Weekendje weg

Weekendje Texel november (2010) met foto’s

Afgelopen november zijn we met de familie uit Apeldoorn een weekendje naar Texel geweest. Op vrijdag na het werk erheen karren en net de boot missen natuurlijk. Zaterdag zijn we even bij de paarden geweest en was het de bedoeling om naar een museum te gaan, alleen was deze dicht. Dus was het niet anders dan dat we met de dames moesten winkelen! Spontaan besloten we die zaterdag te gourmetten en zijn we zondag in de loop van de middag weer naar huis gereden. Maar, natuurlijk moest er zondag nog wel een strandwandeling gemaakt worden. Dat hoort gewoon zo en de zon scheen ook nog. Samen met Mirjam hebben ik lekker uitgewaaid.Helaas was mijn camera leeg, dus kwam ik niet verder dan een paar kiekjes hier in Groningen op de heenweg en een foto op de terugweg van Pepper en Sita. Gelukkig had Inge haar camera wel mee. Uit die fotoserie heb ik een aantal foto’s geplukt die je nu kan bewonderen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

99 − 92 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.