Ik in de Media

Met m’n snoetje in de YES

In augustus liet ik al op mijn website weten dat ik in de Yes zou komen. Ik was voor die tijd al telefonisch aan de tand gevoeld over mijn gaming ervaringen en natuurlijk mijn website Female-Gamers! Het artikel stond 3 oktober in de Yes van 2010. De foto ben ik niet blij mee, er waren veel leukere gemaakt. Ook is het jammer dat Marijke er met haar rug op staat… En ik heb al helemaal niet gezegd dat Counter-Strike een nieuwe vorm van daten is. Maar ondanks dat, is er wel wat van mijn leeftijd afgesnoept om in het blad te mogen en heeft mijn gaming website weer mooie promotie, toch?Klik op het artikeltje om hem te vergroten en te kunnen lezen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 − 30 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.