Ik in de Media

Ik kom in de YES!!

Het interview is afgenomen, de foto gemaakt en nu vind ik het wel tijd om het even te vertellen dat jullie allemaal de yes rond 3 of 4 oktober moeten aanschaffen! Waarom? Omdat ik erin sta! Vanwege mijn gamegeschiedenis en natuurlijk Female-Gamers, de website die ik samen met Yvonne ben gestart. Yvon haar naam staat er ook in, dus staat ze ook in de Yes. Ook mijn collega Marijke staat erin, alleen dan op de foto.


Voor dit artikel wilden ze mij graag zien gamen op de Wii met een vriendin. Wegens omstandigheden kon Heather niet (zij schrijft ook voor de website en woont praktisch om de hoek). Zo heb ik Marijke gevraagd of ze op de foto wilde, zeg maar op de dag dat de foto plaats zou gaan vinden. Gelukkig is ze erg flexibel en staat ze op de foto met mij, thanks!!

Het was erg leuk om te doen, ben erg benieuwd hoe de foto is geworden, welke ze gaan kiezen ook vooral. Maar dat zal ik pas zien als de Yes in de winkels ligt. Dus sponsor de Yes in oktober, blader maar eventjes of ik erin sta en neem hem vooral mee. Zodra ik het heb gezien zal ik het ook op de website plaatsen.

Spannend en vooral erg leuk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 28 = 38

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.