Interieur &zo,  Tuin &zo

Gaslekje bij de buren!

Het was afgelopen zaterdag, ik aan het werk toen Bart ineens binnen kwam met de mededeling het huis uitgezet te zijn… De buurman belde aan en vertelde dat hij bij tuin werkzaamheden de gasleiding had geraakt. Bart snel de boel thuis (raamwerk) dicht gedaan en toen kwam al vrij snel politie en brandweer eraan. Natuurlijk ook de jongens van het gasbedrijf die de lekkage weer moesten dichten.Uiteindelijk is het goed afgelopen. De buurvrouw zei nog wel dat ze van de stress een sigaret wilde roken, maar dat haar dat niet slim leek, hihi! En ik heb alle sensatie gemist! Maar Bart heeft een paar foto’s gemaakt hoor, de politie was toen al wel weg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

79 − 70 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.